Wij zijn Search-On

Het recruitment bureau op het gebied van marketing

The search is on

Zijn we niet allemaal op zoek? Op zoek naar de perfecte match. In het leven, in de liefde en op het werk.

Wij helpen jou je beste carrièrepad te bewandelen en stoppen niet. Ons ultieme doel? Jou helpen aan die droombaan in de marketing. Bij een bedrijf met een cultuur die matcht. Van een parttime job tot een fulltime freelance opdracht en alles daartussen in.

Wij connecten vacatures aan talent. Dit doen we door heel Nederland en met een snelle en persoonlijke aanpak. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en zetten ons in voor gelijkheid.

Sit back and relax. You do you, we do we. The search is on.

Maak kennis

met de oprichters van Search-On

Founder

Jordy Duinhouwer

Het ondernemerschap, het heeft er eigenlijk altijd al in gezeten. Ik kom uit een Zeeuwse familie vol ondernemers en dus is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. In 2014 koos ik ervoor het rustige Zeeland ...

Lees zijn verhaal
Founder

Floris van Hall

Vanaf jongs af aan wilde ik ondernemer worden. Waarom? Ik zag mijn moeder (ook ondernemer) als voorbeeld. Zij straalde altijd zoveel plezier en geluk uit dat ik dacht: dat wil ik ook. Altijd heb ik ...

Lees zijn verhaal