Wij zijn Search-On

Het recruitment bureau op het gebied van marketing

The search is on

Zijn we niet allemaal op zoek? Op zoek naar de perfecte match. In het leven, in de liefde en op het werk.

Wij helpen jou je beste carrièrepad te bewandelen en stoppen niet. Ons ultieme doel? Jou helpen aan die droombaan in de marketing. Bij een bedrijf met een cultuur die matcht. Van een parttime job tot een fulltime freelance opdracht en alles daartussen in.

Wij connecten vacatures aan talent. Dit doen we door heel Nederland en met een snelle en persoonlijke aanpak. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en zetten ons in voor gelijkheid.

Sit back and relax. You do you, we do we. The search is on.

Maak kennis

met de oprichters van Search-On

Founder

Jordy Duinhouwer

Het ondernemerschap, het heeft er eigenlijk altijd al in gezeten. Ik kom uit een Zeeuwse familie vol ondernemers en dus is het ondernemerschap mij met de paplepel ingegoten. In 2014 koos ik ervoor het rustige Zeeland ...

Lees zijn verhaal
Founder

Floris van Hall

Vanaf jongs af aan wilde ik ondernemer worden. Waarom? Ik zag mijn moeder (ook ondernemer) als voorbeeld. Zij straalde altijd zoveel plezier en geluk uit dat ik dacht: dat wil ik ook. Altijd heb ik ...

Lees zijn verhaal

Our Story

Beiden afkomstig uit kleine dorpen, één uit Zeeland en de ander uit Gelderland. Twee ondernemende individuen die elkaar tegenkwamen in de ‘grote’ stad Amsterdam. Met een duidelijke visie, hoofden vol ideeën en een overvloed aan energie, besloten ze de uitdaging aan te gaan. Zo begonnen ze hun eigen wervingsbureau, Search-On, dé specialist op het gebied van (digitale) marketing, communicatie en sales media.

WIE ZIJN WIJ?

Jouw Succes in Marketing en Sales Media

Welkom bij Search-On, waar we als jouw toegewijde partner uitblinken in het matchen van jouw specifieke behoeften in (digitale) marketing, communicatie en sales media met de juiste talenten. Verder dan een conventioneel wervingsbureau zijn wij gepassioneerde specialisten met diepgaande kennis van de marketing- en mediabranche.

Onze sectorgerichte expertise stelt ons in staat om effectief te navigeren binnen het complexe landschap van marketing en sales media. Of je nu op zoek bent naar een innovatieve marketeer met oog voor detail, een SEA-expert met sterke analytische vaardigheden, of een assertieve media sales professional die de markt altijd een stap voor is, wij beschikken over de knowhow om de ideale kandidaat te vinden die jouw team naar grotere successen kan leiden.

Persoonlijke benadering

Bij Search-On hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. We gaan verder dan alleen het plaatsen van kandidaten; we bouwen betekenisvolle connecties. Jouw succes is ons doel, en daarom streven we naar een samenwerking die de basis legt voor een langdurige relatie. Openheid en transparantie zijn bij ons van groot belang, waarbij communicatie gebaseerd is op vertrouwen en helderheid.

We erkennen de uniciteit van jouw organisatie en streven ernaar jouw visie en ambities te verwezenlijken door de juiste professionals samen te brengen die jouw team naar nieuwe successen leiden. Onze ambitie is het behalen van uitstekende resultaten, en we zijn pas tevreden als we de ideale match voor jou hebben gevonden.

Jouw betrouwbare partner

Of het nu gaat om het versterken van je marketingstrategieën met een strateeg of het uitbreiden van je team met sales media expertise, Search-On is jouw betrouwbare partner. Neem contact met ons op en ervaar hoe onze gespecialiseerde aanpak het verschil kan maken voor jouw onderneming. Samen werken we aan een veelbelovende toekomst in de dynamische wereld van marketing en sales media.