Wij regelen het

De beste mensen voor jouw organisatie

Onze service

Een succesvol resultaat én een fijne service, dat is waar wij voor gaan. Elke keer weer. Wij hebben een manier gevonden waarmee wij altijd de juiste kandidaat vinden voor jouw openstaande vacature.

Nieuwsgierig? Lees dan vooral even verder.

Dit zeggen anderen over ons

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐ Marike Froeling Human resources @ Havas Media
In deze moeilijke markt zijn ze lifesavers
Lees de recensie
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐ Eva Hoogstrate HR Manager @ Serviceplan Group
Heel prettig samenwerken met Jordy & Floris
Lees de recensie
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐ Sean de Hoon Head of Enablement @ Annalect
Uitstekende service en goede kandidaten
Lees de recensie

Hoe ziet een traject eruit?

🤝

Stap 1

Kennismaking

De start van een goede werving begint bij een goede kennismaking. Daarom wordt er ruim de tijd genomen om jullie als bedrijf te leren kennen. Door middel van een uitgebreide intake - die zowel telefonisch, ...

Lees meer
💥

Stap 2

Tijd voor actie

Nadat we de aanpak hebben afgestemd, gaan wij meteen in de actiemodus. Snelheid is namelijk van groot belang in de recruitment wereld. Binnen ons grote en brede netwerk benaderen we passende kandidaten en bespreken we ...

Lees meer
🔎

Stap 3

Innovatieve werving

Naast de benadering binnen ons eigen netwerk, gebruiken we ook andere manieren in de zoektocht naar de beste kandidaat. Zo maken wij gebruik van unieke (AI) software tools, meerdere recruitment systemen, live databases, advertenties op ...

Lees meer
🏆

Stap 4

Excellente selectie

Wij leveren alleen gepaste en waardevolle profielen aan. Voordat wij dit doen, wordt een kandidaat uitgebreid gescreend op basis van een effectieve kwalificatie waarbij er gekeken wordt naar een combinatie van soft & hard skills en ...

Lees meer
✍️

Stap 5

Succesvolle afronding

Wanneer er na verschillende interviews een geschikte kandidaat is gevonden, helpen wij met de afhandeling van de laatste stappen in het proces. Hierbij is het belangrijk dat verwachtingen van beide partijen al vroeg in het ...

Lees meer
📲

Stap 6

After service

Onze service houdt niet op na het tekenen van de arbeidsovereenkomst. Graag houden wij de eerste maanden contact om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Zowel voor jou als werkgever als voor de kandidaat. ...

Lees meer

Kom in contact

Ontdek jouw partner in succes: Search-On

De zoektocht naar talent in de wereld van (digital) marketing, communicatie en sales media eindigt hier. Wij zijn niet een doorsnee recruitment bureau; wij zijn jouw gespecialiseerde partner, gedreven door passie en diepgaande kennis van de marketing- en mediabranche. Met ons aan jouw zijde ontdek je de ware betekenis van een perfecte match, want wij navigeren met expertise door het dynamische landschap van marketing, communicatie en sales media.

Bij Search-On geloven we in het bouwen van relaties die verder gaan dan het traditionele recruitment proces. Wij zien succes als een gezamenlijke reis, waarbij jouw doelen de onze worden. Onze aanpak is persoonlijk, transparant en gebaseerd op vertrouwen, met als doel een langdurige samenwerking te smeden die de basis vormt voor blijvend succes. Jouw unieke behoeften en visie staan centraal in onze strategie, waarbij we ons inzetten om professionals te vinden die niet alleen voldoen aan jouw eisen, maar ook daadwerkelijk passen binnen jullie als organisatie.

Onze belofte: directheid, kwaliteit, inzicht

Bij Search-On onderscheiden we ons door onze directe en persoonlijke aanpak, gericht op het leveren van onmiddellijke resultaten. Jij bent voor ons niet zomaar een klant, maar een essentiële partner wiens succes onze hoogste prioriteit heeft. Onze werkwijze is op maat gesneden, met als doel duurzame resultaten te leveren die jouw verwachtingen overtreffen. Verwacht van ons een heldere communicatie, regelmatige updates en diepgaande marktinzichten die je helpen voorop te blijven lopen in de dynamische wereld van marketing en sales.

Snelheid zonder compromis

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de snel veranderende marketingwereld. Daarom is onze belofte simpel: binnen twee tot vier weken presenteren wij de eerste gekwalificeerde kandidaten, zonder in te leveren op de kwaliteit die jij verdient. Uiteraard is dit afhankelijk van het gewenste profiel. Het kan ook zo zijn dat we dezelfde dag nog iemand aanleveren. Ons uitgebreide netwerk en proactieve headhunting aanpak zorgen ervoor dat we snel de juiste professionals vinden die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Een netwerk van elite professionals

Ons netwerk, bestaande uit meer dan 50.000 (digital) marketing en communicatie professionals, is jouw toegangspoort tot een pool van professionals op verschillende niveaus. Of je nu op zoek bent naar een creatieve content marketeer, een strategische SEO expert of marketing director, wij hebben de expertise om je te verbinden met professionals die jouw team zullen versterken!

No cure, no pay: onze toewijding aan jouw succes

Bij Search-On geloven we in eerlijke en transparante samenwerkingen. Ons “no cure, no pay” principe benadrukt onze toewijding aan het leveren van resultaten. Je betaalt alleen wanneer we een kandidaat vinden die aan jouw verwachtingen voldoet, wat onze inzet voor jouw succes onderstreept. Onze kernwaarden van transparantie, openheid en eerlijkheid zijn de fundamenten waarop onze relaties zijn gebouwd, en waarom je op ons kunt vertrouwen om de juiste match voor jouw team te vinden.

Kies voor Search-On

Maak de keuze voor Search-On en ervaar hoe onze specialistische aanpak, diepgaande industriekennis en persoonlijke betrokkenheid het verschil kunnen maken voor jouw organisatie. Laat ons jouw partner zijn in de reis naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op en zet samen met ons de stap naar een toekomst vol mogelijkheden in de spannende wereld van marketing en sales media.

Samen vooruit: jouw doelen, onze missie.

Veelgestelde vragen over Search-On

Wij onderscheiden ons doordat we niet simpelweg een standaard wervingsbureau zijn, maar eerder een gespecialiseerde partner die zich specifiek richt op een beperkt aantal partijen. Onze werkwijze staat garant voor directe resultaten en een nauwe, persoonlijke samenwerking. Bij ons ben je geen van de vele; je bent een onmisbare partner waarop wij onze volledige aandacht richten. Onze aanpak wordt op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, met als uiteindelijk doel het bereiken van duurzame en doeltreffende resultaten.

Of je nu op zoek bent naar een deskundige op het gebied van SEO, een creatieve Content Marketeer, of een data-gedreven Webanalist, wij beschikken over de juiste professionals in ons uitgebreide netwerk. Of het nu gaat om Brand Managers of UX/UI Specialisten, we hebben inzicht in de diverse behoeften van jouw team. Met een netwerk van meer dan 50.000 professionals op het gebied van (digital) marketing & communicatie kunnen wij snel inspelen op jouw vereisten.

Ben je op zoek naar hoogwaardig marketingtalent zonder gedoe? Dit is wat je mag verwachten:

  • Duidelijkheid – onze aanpak is eenvoudig en rechtlijnig, direct naar de essentie!
  • Uitstekende kwaliteit – we streven naar niets minder dan het allerbeste.
  • Wekelijkse updates – we houden je op de hoogte van ons proces.
  • Marktinzichten – delen wat we ontdekken tijdens onze zoektocht.
  • 100% focus op jouw vacature(s).

Wij omarmen het “No cure no pay”-principe. Dit betekent dat onze kosten pas in werking treden zodra er overeenstemming is bereikt met een kandidaat die aan de gestelde verwachtingen voldoet.

Het concept van “No cure no pay” impliceert geenszins verminderde inzet van onze kant. Integendeel, het illustreert onze toewijding om ons uiterste best te doen om de perfecte persoon te vinden die naadloos aansluit bij uw behoeften en bedrijfscultuur.

Wij hechten sterk aan het idee dat onze beloning rechtstreeks verbonden moet zijn aan het behalen van concrete resultaten.

Bij ons draait het om snelheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. In de snel evoluerende wereld van marketing begrijpen we het belang van tijd. Gewoonlijk presenteren wij binnen twee weken de eerste kandidaten.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en proactieve headhunting kunnen we snel de juiste kandidaten vinden die aansluiten bij jullie behoeften.

Onze fundamentele waarden – transparantie, openheid en eerlijkheid – vormen de essentie van ons werk. We streven naar helderheid in elke fase van ons proces, zonder verborgen agenda’s maar met duidelijke communicatie.

Bij ons staat openheid centraal; we koesteren een open dialoog vanaf het allereerste moment. Eerlijkheid ligt aan de basis van het vertrouwen in onze relaties. We geloven in directe en oprechte communicatie, zelfs wanneer dit uitdagend kan zijn.