Nieuws

De nieuwste marketingvacatures voor februari 2024!

2024 Februari Nieuw Vacatures

Duik in de wereld van grenzeloze mogelijkheden met de nieuwste marketingvacatures van Search-On voor februari 2024! Ben jij een marketingprofessional op zoek naar een boeiende uitdaging? Of misschien sta je aan het begin van je marketingcarrière en ben je klaar om de eerste stappen te zetten? Wat je achtergrond ook is, wij hebben dé kans voor jou!

 

SEA Director – Nieuwerkerk aan den IJssel – € 5500,-

Zoek je een dynamische werkomgeving waarin je de vrijheid krijgt om jouw rol zelf vorm te geven? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou! Bij deze organisatie zijn ze op zoek naar een gedreven SEA Director die een cruciale rol zal spelen in het bedrijf o.a. in het Management Team (MT). Als SEA Director krijg je de unieke kans om je eigen stempel te drukken op jouw functie. Binnen dit jonge en ambitieuze team zul je niet alleen verantwoordelijk zijn voor het beheren van klanten, maar ook actief bijdragen aan de bedrijfsontwikkeling en strategische besluitvorming binnen het MT.

Lees meer over de SEA Director vacature in Nieuwerkerk aan den Ijssel

Senior Online Marketing Consultant – Utrecht – € 4500,-

Stap in de rol van Senior Online Marketing Consultant en neem de leiding in het laten bloeien van de travel en leisure opdrachtgevers door middel van doortimmerde online marketing. Werk zij aan zij met internationale collega’s om gezamenlijk de buitenlandse markt te bedienen.

Lees meer over de Senior Online Marketing Consultant vacature in Utrecht

CRM- en Emailmarketeer – Kampen – € 4000,-

Ben jij klaar voor een avontuur waarin jij de regisseur wordt van betoverende geautomatiseerde e-mailcampagnes? Stroomt jouw enthousiasme over bij het idee van het gebruik van CRM-data om magische, gesegmenteerde campagneflows te creëren binnen het Customer Data Platform? Als jij bruist van leergierigheid, analytisch denkvermogen bezit en niet terugdeinst om je sprankelende mening te delen, dan is deze organisatie op zoek naar jou!

Lees meer over de CRM- en Emailmarketeer vacature in Kampen

Innovation & Portfolio Manager – Amsterdam – € 5500,-

They are seeking an experienced Innovation & Portfolio Manager to join the food Marketing team in Amsterdam. As a key player, you will drive brand growth in the UK and Ireland markets. This great and awesome family-owned and value-driven business, is at the forefront of crafting protein-packed snacks loved by consumers worldwide. There portfolio includes great famous brands that everyone knows.

Read More about the Innovation & Portfolio Manager role in Amsterdam

Communications Consultant – Amsterdam – € 3800,-

Laat je communicatietalenten schitteren in een dynamisch speelveld! Als Communications Consultant omarm je een rol waarin jij een cruciale schakel bent binnen de Business Unit. Hier draait alles om het verwezenlijken en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van de klanten, zowel on- als offline.

Lees meer over de Communication Consultant role in Amsterdam

 

Dit zijn de nieuwste Search-On marketingvacatures voor februari 2024. Het is geweldig om te zien hoeveel mogelijkheden de marketingwereld met zich meebrengt. Of je nu een doorgewinterde marketeer bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een enthousiaste nieuwkomer die droomt van de marketingarena, deze vacatures beloven spannende mogelijkheden voor groei en succes.

Lees meer over alle marketing vacatures van Search-On

 

Kom in contact